About Vintage Reworks

 2022

 Begin vorig jaar  ben ik begonnen met De vintage club, een nieuw hoofdstuk in mijn carrière.Nadat ik mijn hele leven in de retail gewerkt heb, vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. 

Eindelijk kon ik iets doen met mijn voorliefde voor vintage kleding, want daar ging ik altijd graag de stad voor in. Geweldig om de meest unieke vintage items te vinden.

Het jaar voor de opening ben ik begonnen met het zoeken en verzamelen van kleding. Die kleding haalde ik overal vandaan en was bovendien voor alle leeftijden. Zo maakte ik een mooie selectie voor mijn webshop.

Verder ga ik graag naar de groothandel om grote volumes samen te stellen. Ik
voel me als een kind in een snoepwinkel als deze bij mij thuis geleverd worden. Dan lijkt het net kerst voor mij.

2023

Ik krijg veel energie van nieuwe duurzame projecten. Daarom ben ik dit jaar (2023) begonnen met de Vintage Reworks webshop. Omdat ik nauw contact heb met groothandels en andere vintage winkels heb ik onderzoek gedaan naar hoeveel items er uiteindelijk op de afvalstapel komen, bijvoorbeeld door een gat of vlekken in het item. Dit zijn super hippe, mooie items, dus eeuwig zonde! Daarom wil ik deze items een derde leven te geven, hoe mooi is dat? Zo wil ik blijven optimaliseren en werken aan een groenere planeet. 


Owner Vintage Reworks/De vintage clubwww.devintageclub.nl

www.vintagereworks.com